Life in beauty, beauty of life.


30.9.12

Harmaa lokakuu, vai onko sittenkään...?!

Harmaus on täällä. Ilma on harmaa, arki on harmaa, vaatteet ovat harmaita ja mielikin on välillä kyllä oikein tosi synkänharmaa... Syyskuun vaihtuminen lokakuuksi on kummallinen henkinen aallonmurtaja! Kukaan ei tunnu enää puhuvan kuulaasta, ihanan kirpeänraikkaasta syksystä, vaan huomisesta, alkaen mennäänkin sitten taas pää kainalossa kohti kamalaa kaamoskautta. Päivä päivältä vähenevälle valon määrälle ei voi mitään, mutta sallittuja piristeitä saa ja kannattaa hyödyntää.
Juu, juu, D-vitamiinit on hankittu, mutta omasta mielestäni paras mielenvirkistys syntyy väreillä. Me suomalaiset arastelemme (vai ehkä vaan vierastamme?) monenkirjavaa pukeutumista. Aina ei tarvitsekaan tälläytyä riikinkukoksi, pienilläkin aksenteilla saa pikapiristettyä arkea.

Tässä muutamia ehdotuksia:


Lakkaa kynnet kirkkaan värisiksi, tai tämän hetken muodin mukaan kahdella eri värillä.
Siinä ne värikkäät sormet sitten napsuttelevat niin tehokkaasti lukuja excell-taulukoihin, että! ;)

Kuva YSL


Piristä asua värikkäällä kellolla.
Neiti aika kulkee iloisesti omia polkujaan pirteän ajannäyttäjän tikittäessä ranteessa!

Kuva Swatch


Kipitä katuja kirkkaanvärisissä tai kuviokuosillisissa kengissä.
Aina ei valitettavasti voi kipitellä korkkareissa...Värikkäät Hunterit, Hai-saappaat, tai vastaavat ovat ok märällä kelillä, mutta mitkä tahansa Crocsit missä tahansa säässä/tilanteessa (paitsi ehkä mökillä) = ISO No-No!!!

Kuva Heels.com


Punaa huulet.
Saa hymyn huulille peiliin vilkaistessa. Naisellisuus nousee vähintään 120%!!! Tämä on todistetusti estattu sadoillatuhansilla naisilla ympäri maailmaa.Kietaise kaulaan värikäs huivi.
Tuo turvaa ja lämpöä, mutta lisää samalla olemukseen ripauksen boheemia eleganssia.

Huivi Marc by Marc Jacobs via Shopbop

1 comment:

  1. Värit ovat ehdottomasti parasta piristystä synkkään syksyyn. Värien käyttöä pystyy opettelemaan, itse olen tehnyt niin ja nyt vaatekaapissa komeilee jo monta varsin moniväristä vaatetta. Pitää vain löytää ne itsellensä sopivat värit ja kuviot ja edetä pikkuhiljaa. Ja yhdistää vaikka siihen aina luotettavaan mustaan. Ihanat kynnet tuossa kuvassa!

    ReplyDelete