Life in beauty, beauty of life.


3.9.12

Kauneusviikkopöhinä taas käynnissä


Tänään starttasi Sokoksen Kutsu Kauneuteen-tapahtuma Lancôme-teemapäivällä. Olen koko viikon juontamassa tapahtumaa Helsingin keskustan Sokoksella. Meikkitaiteilijoina tänään kollegat Suvi Tiilikainen ja Outi Broux, joten päivä tulee olemaan taatusti hauska! Nämä ihanat daamit loihtivat syksyisiä Midnight Roses -meikkejä ja neuvovat kaikkia halukkaita tuote- ja sävyvalinnoissa. Tullaan varmasti höpöttelemään päivän aikana kaikenlaista meikkaamisesta ja haastattelen toki myös Lancôme-tiimin kauneudenhoidon ammattilaisia.

LANCÔME MIDNIGHT ROSES LOOK FALL 2012

Päivän huipputarjous on Rénergie-sarjan jättikokoinen (75 ml!) päivävoide. Sen hinta on ainoastaan tämän päivän ajan 79,90 €, normihinta on 142,50 €. Hyvä on etu, etten sanoisi.

Helsingin keskustan Sokokselta löytyy Kutsu kauneuteen-tapahtuman ajan myös Kauneusneuvojien piste, jossa voi piipahtaa kysymässä viimeisimmät ihonhoitovinkit ja tuotesuositukset. Iltapäivisin klo 16 alkaen paikalla on myös Maker Academyn oppilaita tekemässä huulimeikkejä ja auttamassa oikeiden huulipunasävyjen valinnassa. Joka päivä myös kynsistudiossa tapahtuu, eli Essien, Kissin, OPI:n ja Trindin manikyristit tekevät pikamanikyyrejä tuoteoston hinnalla.

Paljon kauneuskivaa siis luvassa seuraavan kuuden päivän ajan!!! :)

Vinkkinä kaikille kulmakarvafaneille: Lancômelta tuli täksi syskyksi ihana Le Regard Pro-kulmaväripaletti sekä pieniharjainen Hypnôse-sarjaan kuuluva väritön kulmakarvageeli. Ne ovat One Shot-tuotteita ja kuulin juuri, että niitä on enää muutamia jäljellä... Tulkaa ihmeessä moikkaamaan ja käykää hekemassa nuo viimeiset kulmapaletit ja -geelit pois! :D Olen itse paikalla joka päivä klo 11-19.

KUTSU KAUNEUTEEN -TEEMAPÄIVÄT:

ma 3.9. Lancôme
ti 4.9. Dior
ke 3.9. Biotherm
to 4.9. Sensai
pe 5.9. Clinique
la 6.9. Lumene

No comments:

Post a Comment