Life in beauty, beauty of life.


3.9.12

Suomen Huippumalli on jälleen haussa

Mahtavaa, tänään se sitten alkaa... Nimittäin Huippiksen viides tuotantokausi! Ohjelmaa kuvattiin koko viime kevät ja oma roolini tuotannossa oli tehtäväkoordinaattori. Käytännössä nimike tarkoittaa sitä, että suunnittelin, koordinoin ja puuhapeteilin opetus- haaste- ja kuvaustehtävät joihin kilpailijat tällä kaudella joutuvat. (vai pääsevät..........?!) Yksin en tietenkään joutunut koko pakettia kasaamaan, vaan toimin tiiviissä yhteistyössä tuottajan, ohjaajan ja käsikirjoittajan kanssa.
...ja voittaja paljastui heti! ;)

Sen verran voin jo näin etukäteen hypettää, että tänään starttaava vitoskausi tulee olemaan huikea. Ensinnäkin meillä on uusi tuomari: stylisti ja muotituottaja Teri Niitti. Hänen napakat kommentit yhdistettynä raudanlujaan  ammattitaitoon antavat ihan uudentyyppistä näkökulmaa kilpailuun. Esikatsellessani valmiita jaksoja on ollut mahtavaa seurata, kuinka hyvin Teri osaa kiteyttää malliraakileille asioita, joita heiltä toivotaan ja odotetaan. Jos joku ei tiedä Teriä, niin lyhyesti sanottuna hän on muotimaailmassa se, joka kutsutaan apuun kun pitää saada aikaan joko täydellinen tyyli, upea muotinäytös, tai sujuvasti soljuvat kuvaukset. Ei ole sattumaa, että juuri Teri on ollut vastuussa Suomen isoimpien näytösten koordinoinnista, viimeisimpänä menneen viikonlopun Gloria Fashion Show.Sitten: kilpailijoiden taso oli tänä vuonna todella kova. Joukossa on sopivassa suhteessa klassista kaunotarta, eksotiikkaa, persoonallista ulkonäköä ja luonnetta sekä kansainvälistä lookkia. Kuvausten edetessä oma voittajasuosikkini vaihteli viikoittain, ja niin myös tuomareiden! Keskustelimme tietysti jatkuvasti kilpailijoiden kehityksestä ja siitä, kenestä olisi oikeasti ainesta kansainväliseksi huippumalliksi. Myös Anne, Sakke ja Teri joutuivat toteamaan päätöksenteon haastavuuden joka tuomaroinnissa. Viime viikolla oli Nelonenmedian pressitilaisuus, missä Anne totesi, ettei tuomaristo ole koskaan aiemmilla kausilla kinannut näin kiivaasti. No, minkäs teet kun kaikki kolme tuomaria katsovat kuvia ja kilpailijoita eri näkökulmista, silloin kipinät lentelevät! ;)  Ja hyvä niin. Jos kaikki olisivat aina vaan yksimielisiä, aika tylsää katseltavaa olisi, vai mitä!
Heti ensimmäisessä jaksossa on pikkuruinen twisti. En kerro tässä enempää, etten paljasta liikaa niille, jotka haluavat katsoa kaiken tuoreena töllöstä... Mutta jos haluat jo etukäteen vihiä, käy kurkkaamassa Huippiksen nettisivuja. Sieltä paljastuu myös kuka kansainvälinen tähti vieraili ohjelmassa tällä kaudella.

Eipä oikeastaan tällä erää muuta. Päivittelen pitkin syksyä tänne kaikenlaista behind the scenes-materiaalia ohjelman kuvauksista, muista käydä kurkkailemassa.

Ja laitahan puhelimeen 12 viikon ajaksi hälytys joka maanantaille: Huippis Nelosella klo 20.00!!! :D

4 comments:

 1. Hienoa, odotan mielenkiinnolla uutta kautta. Huippis on ihan parasta viihdettä. Onnea myös tehtäväkoordinaattorille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Nina! Luvassa on 12 viikkoa maanantai-iltojen sallittua sohvanpohjailua... ;)

   Delete
 2. Huippis on loistava ohjelma! Ja hienoa kuulla sinun panoksestasi siihen, upeaa! Mitä kaikkia kosmetiikkamerkkejä sarjassa käytetään, vai meneekö ihan sponsorien mukaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka Sanna! Huippiksessa mukana yhtenä pääsponsorina Max Factor ja tietenkin ihana MF-meikkitaiteilija Piia Hiltunen. Kuvaushiuksista vastasi Tresemmén Suomen Lead Stylist, Taavi Vuokkovaara. Vitoskauden jaksoissa mukana on myös Remington hiustenmuotoilulaitteet ja Balmain Hair-hiustenpidennykset.

   Delete