Life in beauty, beauty of life.


8.9.12

Ensin oli BB, seuraavaksi tulee CC

BB-voidebuumi ei ole vielä edes ehtinyt saada kunnolla jalansijaa täällä peräpohjolassa, kun jo maailmalta kantautuu uutisia seuraavasta "The Next Big Thing"-kirjainyhdistelmästä. Aakkosjärjestyksessä mennään, eli nyt kosmetiikkamarkkinat kohisevat CC-voiteista! Monet aasialaiset kosmetiikkasarjat ovat lanseeranneet tämän vuoden aikana omansa. Kansainvälisten brändien ensimmäinen CC-voide löytyy Chanelilta ja lokakuussa perässä tulee Olay. Noita molempia pitäisi loppuvuodesta saada aasian lisäksi USA:sta. Huhu kertoo myös, että Lancôme lanseeraa pian Japanin markkinoille Teint Miracle-perheeseen oman CC:nsä....
kuva via chanel.com
Mikä tuo CC Cream sitten on? Correction Complete, Color Correction, Color Control, näistä sanoista muodostuu tuo CC-kirjainyhdistelmä. Kyseessä on siis meikki & ihonhoitotuote, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa, suojaa auringon haittavaikutuksilta, vähentää ikääntymisen merkkejä sekä korjaa ihon sävyä. Sen sanotaan olevan paranneltu, pidemmälle kehitelty versio BB-voiteesta. CC-voiteisiin on mm. lisätty ihon sävyä kirkastavia ominaisuuksia. Tämä onkin tärkeää varsinkin aasialaisille naisille, sillä he haluavat oman ihonsa olevan kuulas, heleä ja mahdollisimman vaalea.
(Me länsimaalaiset olemme edelleen todella out of fashion haikaillessamme päivettyenen ihon ja pronssisten poskipäiden perään.)
CC:t ovat koostumukseltaan öljyttömiä ja ohuempia kuin BB:t. Niihin on myös ladattu antioksidantteja, vitamiineja + muita ihoa suojaavia ja hoitavia ainesosia!
C-sarjalainen on kehitetty Japani-Korea-akselilla, niinkuin niin moni kosmetiikan ja meikin innovatiivisimmista tuotteista tänä päivänä. Siellä suunnalla myydyimmät ihomeikkisävyt ovat nimenomaan posliinisen vaaleita, ja niihin sekä ihonhoitotuotteisiin lisätään usein ainesosia, jotka lupaavat vaalentaa ihoa entisestään. Tällainen vaalentava kauneudenhoitolinja on mm. Diorsnow, jonka ihania tuotteita ja pakkauksia olen ihaillut maailmalla reissatessani.
Saapa nähdä rantautuvatko nuo CC-voiteet myös Eurooppaan ja meille tänne Suomeen...?! Onnekseni olen itse lähdössä marraskuussa kohti aasiaa, joten pääsen viimeistään silloin testailemaan mistä oikein on kyse!

2 comments:

  1. Ihanaa kun taas päivittelet blogiasi! Ihailen sinua suunnattomasti taitojesi takia, ja siitä miten olet kokoajan perillä kaikesta. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka Rinyana! Voi, kiitos ja punastus! :) Ihanaa taas päivittää blogia. On ollut niiiiiin ikävä kirjoittamista. Välillä tosiaan tulee noita duuniproggiksia, jotka vievät 120% ajasta, jolloin bloggailut jäävät vähemmälle. Mutta täällä ollaan taasen vahvasti, kiva kun olet kuulolla! :) Ihanaa viikonloppua!

      Delete