Life in beauty, beauty of life.


2.9.12

Gloria Fashion Show 2012

Eilen Helsingin Vanha ylioppilastalo täyttyi syysmuodista. Gloria-lehden perinteisen muotinäytöksen näki päivän aikana lähes 2000 ihmistä!!! Olin itse mukana Lancômen meikkitiimissä loihtimassa näytösmeikkejä malleille. Takahuoneessa föönit alkoivat surista ja meikkisiveltimet viuhua jo kuudelta aamulla. Onneksi meitä oli yhteensä kahdeksan meikkaajaa + vielä pari meikkiassaria kaunistamassa 30-päistä mallikatrasta. Ensimmäinen näytös nimittäin oli klo 12, mutta sitä ennen koko show juontoineen, musiikkiesityksineen ja vaatevaihtoineen piti käydä vielä kertaalleen läpi. Hyvin ehdittiin ja mallit näyttivät suorastaan säkenöiviltä lavalla! Osasyy tähän oli peilikiiltävä catwalkin pinta. Se toi oman lisähaasteensa meikkaamiseen (mm. hehkupuuterin ja poskipunan sopivan määrän löytämiseen) mutta ennenkaikkea sai mallit näyttämään todella raikkailta ja valovoimaisilta.

Sädehtivä Sabina
Lancôme-meikkitiimin vetäjä, Ilkka Ruotsalainen oli suunnitellut näytökseen kolme eri meikkityyliä: Ensimmäinen meikki oli naisellisen pehmeä, jonka pääpaino oli kuulassa ihossa ja punaisessa suukkosuussa. Toinen look oli saanut vaikutteita 60-luvulta ja kolmannen meikkityylin jujuna oli voimakas ja viiston mallinen kulta-ruskea kissasilmä.

Työvälineitä patsaan juurella takahuoneessa
Tyttömäisen viettelevä "ykkösmeikki" oli kuin luotu näytöksen päätähdelle ja Glorian kansikuvamalli Julia Johansenille. Oli ihana meikata maailmallakin upeasti menestynyttä Juliaa, sillä hänen kasvonsa todella inspiroivat! 23-vuotiaan kaunottaren pisamainen iho oli niin kuulas, että meikkipohjaksi riitti ohut sipaisu Lancômen pitkäkestoista Teint Idole Ultra -meikkivoidetta. Julian kulmakarvoille en juurikaan tehnyt muuta, kuin täytin ja hieman lämmitin niiden sävyä + geelasin karvat paikalleen. Luomivärin levitin sormella koko luomelle pehmeän utuisesti. Luonnollinen kultasävy löytyi uudistuneesta Ombe Hypnôse Mono-luomiväriperheestä! Ripsivärinä tietenkin tämän syksyn uutuus: Hypnôse Star Mascara, jolla saa runsaat ripset jo yhdellä kerroksella. Näytöksessä tietenkin sudittiin kunnolla kerroksia ja sekaan laitettiin vielä ripsitupsuja antamaan katseeseen syvyyttä.
Yksi omista suosikkielementeistäni tässä ensimmäisessä meikkilookissa olivat raikkaan persikkaiset posket yhdistettynä kuulaaseen hehkuun poskipäillä. Mallien kasvojen luustot nousivat kauniisti esille lavavaloissa kun poskipäille oli sipaistu Midnight Roses -syysmeikkikokoelman Blush Highlighter -hehkupuuteria.
Kynnet olivat syksyisen tumman viininpunaiset ja huulet mehukkaan marjaisat. Hiukset olivat klassisen naiselliset, perinteisellä rullaustekniikalla toteutetut. Kampaukset muuten teki Butik Helsingin mahtava tukkatiimi L'oréal Professinonnel-tuotteilla.

La bella Julia luonnonvalossa

Julia näytöksen finaalisisääntulossa kenraaliharjoituksessa

Toisen meikin huulet olivat kermaisen nudet ja kulmissa oli kunnolla muotoa + väriä. Silmämeikki toteutettii yhdellä punaruskealla sävyllä ja rajaus oli todella paksu, 60-luvun tyylisesti sipimäinen.Ripsiä oli tietenkin runsaasti! Mallien hiukset oli kiepautettu niskaan ja etuosa roikkui pehmeästi vapaana. 

Look 2

Kolmas meikki oli seksikkään tumma viistosilmä, joka toteutettiin hehkuvalla kultakuparilla sekä mattaisen ruskealla ja mustalla luomivärillä. Huulten sävy oli myös nude, kuitenkin aavistuksen läpikuultavampi, kuin kakkoslookissa. Hiukset hulmusivat laineikkaina auki.

Look 3

Iso kiitos koko näytöstiimille, hauskaa oli jälleen kerran! 
Laitan myöhemmin vielä lisää kuvia ja tunnelmia eiliseltä.

Gloria Fashion Show 2012-meikkitiimi vasemmalta: Katriina Iivonen, Vivianne Raudsepp, Sara Murto, Eeva Hautamäki, Ilkka Ruotsalainen, Laura Andersson, assari-Meri Maker Academysta, Suvi Tiilikainen ja assari-Janina Maker Academysta.

No comments:

Post a Comment