Life in beauty, beauty of life.


20.9.12

Posket punaisiksi!

Tänään kannattaa jälleen napata Anna-lehti kainaloon, nimittäin meikkijuttusarjani toinen osa on  ilmestynyt! Tällä kertaa aiheena on kasvojen muotoilu poskipunan avulla. Monesti aamukiireessä tulee sudittua vain pikaiset aurinkopuuterit sinne-tänne, mutta varsinkin nyt kun aletaan olla synkkenevän syssyn puolella, poskipuna on meikin piristäjä nro 1. Punan taikatehoa ei kannata vähätellä, nimittäin jo kevyt roosan hehku poskipäillä tuo kasvoille kaivattua pirteyttä.
Suomalaisten rakastama aurinkopuuteri on loistava meikkituote, mutta raikkautta sillä ei kyllä saa loihdittua! Lämpöä kasvoille kyllä, mutta naisellisuus ja pirteys jäävät uupumaan... Ja kun rusehtavista, ei-raikkaista meikkisävyistä puhutaan, niin varjostusvärien ja -puutereiden ystävälle poskipuna on todellinen MUST. Kun poskivarjostuksen reunaa pehmentämään sipaisee hiukan raikkaanroosaa poskipunaa, meikki muuttuu heti heleämmäksi. (= kasvot ovat vähemmän "veistetyn" näköiset)

Juttu löytyy tänään ilmestyneestä Annasta sivulta 59


Viime viikolla tuli kuluneeksi vuosi Make Up Bible'n julkaisusta... Kymmenisentuhatta naista (ja jokunen mieskin varmaan...) on hankkinut kirjan omakseen, eli pian koko Suomi on täynnä todellisia meikkimestareita! Jos et vielä omista kirjaa, kannattaa tietysti hankkia se! :D
Sokoksen verkkokaupassa näyttäisi olevan hintaan 24,90 €.

Tässä vielä Meikkiraamatusta poimitut vinkit poskipunasävyn valintaan:

Tämä taulukko löytyy Make Up Bible'sta sivulta 53.
Kirjassa yhteensä 12 sivua asiaa + idiksiä poskien punaamiseen
!

Seuraava Annan meikkijuttusarjan osa käsittelee aurinkopuuteria ja sen oikein/ väärinkäyttöä! :) Tuo kyseinen lehti ilmestyy torstaina 18.10.


No comments:

Post a Comment