Life in beauty, beauty of life.


17.9.12

Suomen Huippumalli haussa: MUODONMUUTOS

Tänään Huippiksessa nähtiin dramaattisia hetkiä kun kisaajat pääsivät (vai joutuivat?!) kauan odotettuun hiusten muodonmuutokseen. TRESemmé'n Suomen Lead Stylist Taavi Vuokkovaara tiimeineen toteutti jaksossa nähdyt hiusvallankumoukset, joiden inspiraationa oli joukko muoti- ja elokuvamaailman kaunottaria. Taavi oli suunnitellut kunkin kilpailijan muodonmuutoksen yhdessä Terin ja Annen kanssa. Todella hyvin löytyi kaikille sopiva "hahmo" ja täydellinen hiustyyli.

Inspiraatiokuvat pöydällä ennen muodonmuutoksen alkua.

11 kilpailijan hiuksia värjäsi, leikkasi, pidensi, pesi ja muotoili kahdeksan kampaajan + kolmen assarin tiimi. Värireseptit, leikkaustekniikat ja muut muodonmuutoksiin vaadittavat käytännön seikat suunniteltiin huolella etukäteen. Lisähaasteen muodonmuutospäivään toi nimittäin tiukka aikataulu: Taavi lensi kuvauksiin suoraan omalta teatterikeikaltaan Vaasasta, ja kilpailijoilla + osalla kampaajista oli seuraavana aamuna todella aikainen lähtö Raisioon Kalevala Korun kuvauksiin. Vaikka iltavuorossa väännettiin, aikataulu onneksi pysyi ja kaikkien Huippiskisaajien hiukset saivat  tehotuntien aikana uuden ilmeen.

Taavi + kampaajatiimi suunnittelemassa muodonmuutoksen kulkua.

Yksi näyttävimmistä muodonmuutoksista tehtiin Nelli-Kanelille, jolle laitettiin huippulaadukkaat Balmain-hiustenpidennykset. Nelli-Kaneli oli puhunut "hiustraumastaan"jo ensimmäisen jakson bootcamp-leiriltä alkaen. Voin nyt paljastaa, että alunperin N-K:n oli määrä saada Emma Watsonin lyhyt hiusmalli, mutta suunnitelmiin tehtiin viime metreillä muutos, ja lyhyet hiukset leikattiinkin Merille!

Balmain-hiusekspertti Heidi Varjoranta huolehti Nelli-Kanelin hiustenpidennysoperaatiosta. 
Tyttö ei meinannut uskoa korviaan kun kuuli, että saa upean, pitkän leijonanharjan!

Meri koki porukan suurimman muodonmuutoksen. Nimittäin pitkät vaaleat kutrit saivat lähteä ja tilalle tuli se alunperin Nelli-Kanelille suunniteltu Emma Watson-poikatukka. Meri oli aivan innoissaan muutoksesta, ja täytyy kyllä sanoa, että jo seuraavan päivän Kalevala Korun kuvia katsellessa tuntui, että Merin mallipotentiaali nousi huimasti tukan lyhenemisen myötä.
Merin pikä vaalea liuhuletti sai kyytiä Taavin käsittelyssä. 
Kaikkien ilmeet olivat kyllä näkemisen arvoisia!
Ponnarin katkaisun jälkeen Merin kutrit saivat uuden kullanruskean sävyn ja pixie-leikkauksen.

Mallan muodonmuutos oli varmasti kaikista dramaattisin, ainakin neidon itsensä mielestä. Referenssiksi uusille hiuksille oli valittu upea Milla Jovovich. Malla oli kuitenkin kauhuissaan uudesta tulevasta hiustyylistään...

...että semmonen sitten...

Vaikka Malla yritti olla reipas, ei hän pystynyt pidättelemään pettymyksen kyyneliä kun kampaajat loihtivat uutta hiustyyliä. Tottahan se on, että jos on tottunut näkemään itsensä tietyn näköisenä joka päivä peilistä, saattaa tulla voimakkaitakin reaktioita kun koko ulkoinen olemus muutetaan täysin toiseksi...

Ilmeet vakavana.

Suurin osa kilpailijoista oli kuitenkin onnesta soikeina uusissa hiustyyleissään! Vaikka kuvauspäivä oli pitkä ja odotteluaikaa oli jälleen kerran paljon, hauskaa pidettiin ja hiushemmottelusta nautittiin!

Paras hetki: hiusten pesu ja päänahan hieronta!

Polinan hiuksista lähti kaikista eniten pituutta.

Polina ja kiiltosävytetty,  30 cm kevyempi kuontalo.

Maia Hirvonen antaa Katjalle otsiksenkesytysvinkkejä.

Sannan vaaleat hiukset sävytettiin kylmänvaaleiksi, siveltimen varressa Jonna Karjunen.

Jonna föönaa Viivin Stella Tennant-tukkaa.

OMG! :)

Henrik Sippo ja Taavi tutkailevat Annikan leikkausta ja väriä.

Mitä mieltä olette 
Huippiskisaajien muodonmuutoksista?


2 comments:

  1. Muodonmuutokset olivat pääasiassa onnistuneita ja tykkäsin varsinkin Merin uudesta tyylistä. Mallan kampaus oli mielestäni ihan kiva,mutta väri suhteellisen mitäänsanomaton. Kokonaisuus kuitenkin erittäin onnistunut. Olisi mielenkiintoista itse päästä joskus samanlaiseen käsittelyyn, mitähän tuloksena mahtaisi olla?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpä, olisi tosiaan hauska nähdä millainen lopputulos syntyisi, jos antaisi jollekin kampaajakollegalle täysin vapaat kädet... En tiedä uskaltaisinko! :)

      Delete