Life in beauty, beauty of life.


14.9.12

Huippis ♥ Blistex

Tällä viikolla nähdyssä Huippisjaksossa mallikokelaat joutuivat ensimmäisen kuvaushaasteen eteen. Tehtävänä ei ollut sen vähempää, kuin kansainvälisen huultenhoitoekspertti -Blistexin uuden Lip Brilliance-huulivoiteen mainoskuvaukset! Tähän heti kärkeen sellainen huomio, että tytöt olivat muuttaneet mallitaloon maanantaina, ja saman viikon keskiviikkona jo kuvattiin näitä kuvia. Että todellakin suoraan kovan luokan duunikeikkaan pääsivät nämä kisaajat kiinni!

Kuvien ideana oli ilmentää kolmea eri tunnetilaa:
"ensirakkaus ja onni""villi ja vapaa" sekä "voitontahto ja itsevarmuus". 


Upea loihtimani kaleidoskooppi-kuvakollaasi Huippiskisaajien Blistex-kuvista! Kaikki kuvat by Mikko Rasila.
Valokuvaaja Mikko Rasila ja Blistexin tuoteryhmäpäällikkö Margit Forss briiffasivat heti aamuvarhaisella Huippisfinalistit ja kertoivat mitä heiltä odotetaan. Vaikka kyseessä oli mainoskuvaus, kuvista haluttiin eloisia ja nimenomaan kutakin tunnetilaa ilmentäviä. Joillekin tehtävä oli helppo, jotkut jäätyivät täysin. Eikä ihme, nimittäin vielä muutama päivä ennen Blistex-kuvausta kaikki mallikokelaat olivat vielä viettämässä normaalia arkea kotipaikkakunnillaan. Joka tapauksessa rankasta ensimmäisestä viikkotehtäväkuvauksesta selvittiin upeasti. Ennekaikkea oli varsin viihdyttävää seurata Mikon ja Margitin yhteistyötä mallien sparraamisessa ja oikeanlaisen tunnetilan esiin saamisessa. Mikon metodit ovat toisinaan vähintäänkin.... poikkitaiteellisia!  Juttelin tyttöjen kanssa myöhemmin tästä ensimmäisestä kuvauskokemuksesta ja raskaasta päivästä huolimatta suurimmalle osalle jäi positiivinen fiilis mainoskuvauksista juurikin Mikon sopivan pöhköyden takia! :) Suosittelen lämpimästi katsomaan jakson ruutu.fi:stä. Myös Mikon haastatteluja sekä tyttöjen kommentteja ensimmäisestä jaksosta löytyy Huippiksen nettisivuilta.

Hoitaa + antaa luonnollisen sävyn + pullistaa huulten muotoa kevyesti
 = TÄYDELLINEN HUULIVOIDE KIIREISEEN ARKEEN! :)
Kuva via blistex.fi


Tässä kuitenkin sitä parasta, nimittäin behind the scenes -materiaalia. Kuka bongaa tiukan tehtäväkoordinaattorin antamassa huutia juontaja Jon-Jonille....?! ;)Lisää videoita Blistex-kuvauksista TÄÄLLÄ 

Käykäähän muuten osallistumassa Blistex-kilpailuun Facebookissa, palkintona 3 kpl Mulberryn kaulahuiveja sekä Blistex-tuotepalkintoja. Voittajaa saa siis veikata, tällä hetkellä äänestyksen kärjessä: Katja, Polina ja Meri. Hmm, hmm, kuinkahan käy...?! ;)
Myös Nelosen netissä voi osallistua kisaan, jossa palkintona lahjakortteja!

No comments:

Post a Comment