Life in beauty, beauty of life.


30.8.12

Hanaa!!!

Okei, tästä voisi nyt vääntää aikas monta hassunhauskaa sanaleikkiä... Mutta leikkiä ei ole se, että Hanaa Ben Abdesslenin tukka on ihana!!! Tämä 22-vuotias kaunotar debytoi vasta pari vuotta sitten Vivienne Westwoodin s/s 2011-näytöksessä, mutta on sen jälkeen pikavauhdilla päätynyt monen muotilehden sivuille ja mm. Lancôme-kasvoksi!
Hanaa on tunisialainen malli, johon kiinnitin ensimmäisen kerran huomiota viime talvena. Ihailin Lancômen ruusuisten kevätmeikkikuvien tummaa, lyhythiuksista kaunotarta. Toivoin salaa näyttäväni yhtä säteilevältä, kuin tuo ihanan mystinen nainen... 
Syksyn kunniaksi hiukseni saivat vihdoin tuon Hanaan inspiroiman mallin. Saksin uuden poikamaisen naisellisen hiustyylin hetken mielijohteesta juuri ennen viimeviikkoista Simphiwe Danan Huvilateltan keikkaa. Kyllä, vierailin jälleen Salon Marielassa kotieteisen peilin ääressä! :D Värikin on muuten pitkästä aikaa taas oma tuttu tummanruskea.
Ehkäpä ripaus Hanaa-magiquea on tarttunut, sillä uusi hiustyylini on saanut paljon kehuja turuilla ja toreilla. Laitan kuvia pian.No comments:

Post a Comment