Life in beauty, beauty of life.


23.8.12

TEE-SE-OIKEIN-meikkijuttusarja Anna-lehdessä

Ei näin... vaan näin! Tänään saa "ensiesityksensä" Tee se oikein-meikkijuttusarjani Annassa. Ensimmäisen osan aihe on oma henkilökohtainen lempparini: kulmakarvat. Näin kesän jälkeen on erittäin hyvä aika tehdä kulmakarvojen tarkkasilmäinen tarkistus suurentavaa peiliä ja hyvää valaistusta apuna käyttäen. Jos omat kulmat eivät ole tuuheat, kuin Shieldsin Brookella, kulmakynä tai -väri käyttöön!
Siispä hyvät naiset: ei lakupötköjä, vaan kauniina kaartuvat linnunsiivet, eikös vaan! :)

Tästä eteenpäin pureudun kerran kuussa yhteen meikin osa-alueeseen ja yritän parhaalla mahdollisella tavalla valottaa, kuinka homma sujuu ilman itkua ja hammasten kiristystä.

Tuo jutussa mainittu Lancômen kulmaväripaletti on muuten ihan huippu! Lancômen syskyn uutuuksiin kuulluu myös erittäin pitävä, pieniharjainen kulmakarvageeli. (...johon allekirjoittanut on täysin ja totaalisesti koukussa.) 

Kipinkapin lehtikioskille!!!

Oma "miksei mun kulmakarvat voi olla samanlaiset"-taisteluni ansainnee lähiaikoina oman postauksensa... Olen meinaan dokumentoinut tuskailuani kuvin viimeiset kolme viikkoa. Alan olla lähellä ratkaisua meikkaustekniikan ja oikeiden tuotteiden osalta. Kerron kaiken kunhan pääsen maaliin! :D

No comments:

Post a Comment