Life in beauty, beauty of life.


24.8.12

Tämän hetken lempiväri

Täten julistan THE värin kohta alkavalle syyskuulle: KIRKAS SININEN.


Olen himoinnut sähkönsinistä meikkiin ja vaatteisiin jo heinäkuun alusta asti. Kaikki lähti Narsin ihanasta Outremer-luomiväristä, josta sain itselleni jonkinlaisen fiksaation. Barcelonan Sephorassa sitten suuntasin silmät kiiluen kohti Narsin hyllyä ja innokkaana aloin hipelöidä kyseistä luomivärisävyä. Pettymys! Väri näyttää kuvissa ja myös livenä lupaavan sähköiseltä, suorastaan supersaturoituneelta! Valitettava totuus on, että iholle pyyhkäistäessä sävy sammuu tylsäksi. Iso pettymys.
Viime viikolla kävin hipelöimässä MAC:n standilla Helsingin Stockmannilla pariakin eri sinistä, mutten edelleenkään ollut tyytyväinen. Otin myös yhteyttä ihanaan Riitta Vaaraan, jonka Make Up House tuo maahan Ben Nye'n meikkejä. Tiedän kokemuksesta, että BN-luomiväreissä on kunnolla pigmenttiä, ja tiedustelinkin Riitalta, josko Suomen markkinoilta löytyisi joku oikein kunnon matta sähkönsininen... Ikävä kyllä ei löydy. Markkinoilla on kylläkin metallihohtosininen, jonka Riitta ystävällisesti antoi testiin. Oikein on hyvä väri ja kunnon pigmentti, mutta hitsi vie kun mielin sitä mattaa... Riitta varmaan kohta hermostuu kun kyselen koko ajan sinisävyjen perään...! ;) Laitoin nimittäin äsken taas tiedustelua tuosta kuvassa näkyvästä Liquid Paint-väristä! Sillä saisi varmasti ihanat rajaukset, tai kunnon maalatut sinisilmät, niinkuin Anna Suin näytösmalleilla ikään.


Noista kuvakollaasin meikeistä omistan Yves Rocherin vedenkestävän rajauskynän. Se oli suosikkini jo vuosi sitten syksyllä ja on jälleen ahkerassa käytössä! Kesälomareissulla shoppailin italialaisessa Kiko-meikkikaupassa, josta ostin mm. tuon Super Colour Mascaran sävyissä Sky Blue, Lawn Green ja Violet. Taivaansinisellä saan taatusti taiottua Stella McCartneyn näytöksessä nähdyt räpsyttimet. Samoja räpsyttimiä ihailevat muuten tällä viikolla julkaistun Costume-lehden toimittajat ja kauneusbloggari Erika. Hän testailee Costumen nettisivuilta löytyvässä Nude-blogissaan puuterilla, Rimmelin sähkönsinisellä mascaralla ja Gina Tricot'n luomivärillä loihdittuja sinisilmiä! Myös lehdessä on juttua aiheesta...
YSL:n Bleu Majorel-kynsilakkasävyn näin viime viikolla livenä Anna-lehden kauneuneustoimittaja Eeva-Helena Laurinsalon kynsissä. Upea oli! Itse vaan harmikseni vierastan sinisiä kynsiä. Omistan useammankin sinisen lakan, mutta ne jäävät aina käyttämättä...
Sähkönsinisen mattaluomivärin metsästys jatkukoon seuraavaksi Kluuvin Inglot-myymälässä! Bongasin nimittäin netistä nämä swatchit, joiden perusteella sävyt #322 ja #388 houkuttelevat enemmän, kuin  Narsin Outremer.

Ps. Ostin Barcelonasta miehelleni lahjaksi ihanat sähkönsiniset pillihousut. Taka-ajatuksena oli tietenkin, että voisin lainata niitä aina välillä... Vaan, kuinka ollakaan, meillä on vähän eri tuumakoko! Eikä suinkaan niin päin, että housut roikkuisivat meikäläisen päällä...... Huooh. ;)

6 comments:

  1. Ah nam, mikä sävy! Olen yrittänyt etsiä sähkönsinistä huulipunaa - toistaiseksi olen löytänyt vasta vaaleansinisen.

    ReplyDelete
  2. Mites tämä, onko liian tumma? (Illamasquan Disciple)

    http://www.illamasqua.com/shop/products/lips/disciple-lipstick

    Jos kaipaat kunnon sokkihoitoa, kokeile värittää hyvin rasvattujen huulten pinta sähkönsinisellä silmämeikkikynällä. Tuo kuvan YR on liian kuiva koostumukseltaan... Tämä siis siksi, että kynä on vedenkestävä. Mutta muistan nähneeni Maybellinella yhtä hyvän sähköisen sävyn! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana! Ja kiitos vinkistä, täytyy kokeilla :)

      Delete
    2. Jee, värikokeilut kehiin! Laita linkkiä jos ja kun testailet!!!

      Delete
  3. Tää on kyllä ihana trendi! Ostin jo sähkönsinisen huivin ja nyt törmäsin Malu Wilzin sähkönsiniseen luomiväriin, pakkohan se oli napata mukaan! Se on muuten matta, jos et ole vielä sopivaa löytänyt. Pitää testata piakkoin saisko siitä jotenkin salonki(työ)kelpoisen päivämeikin :) Ja ihana, että jollakin muullakin tuo vaatteiden lainaus menee noin päin! Masentavaa, mutta ei voi kuin nauraa. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täytyypä käydä vakoilemassa tuo Malu Wilz-luomari Sokoksella... En nimittäin vielä ole päässyt Inglotin myymälään asti. Juu, ja naurulla näistä nimenomaan selvitään! ;)

      Delete