Life in beauty, beauty of life.


20.8.12

Mitä on tullutkaan tehtyä...?!

Näin voi vierähtää viisi kuukautta ilman, että tajuaakaan... Täällä ollaan kuitenkin taas! Tässä pieni pikakelaus lähimenneisyyteen:

Kuvailtiin lopputalvesta PMMP:n promokuvia + kreisivideota.Supertiimiin kuuluivat Miran ja Paulan lisäksi ohjaaja Miikka Lommi, kuvaaja Tuomas Järvelä ja kampaaja Jonna Karjunen. Minä meikkasin. Sen verran tuosta tyttöjen levyn kannesta, että ihan omin pienin kätösin laittoivat M & P punaa nassuun. Valvoin toki vieressä, että otteet olivat mahdollisimman ammattimaiset! ;)No sitten juhlittiinkin Liv-kanavan synttäreitä A21:ssa. Olin laittanut Kristiina Komulaisen, Anna Perhon ja kanavapäällikkö Katja Santalan näteksi. Siinä me sitten juteltiin kaikenlaista lavalla ja pidettiin pikainen ex tempore tukka- ja meikkinäytöskin. Teuvo ei jaksanut kuunnella meidän horinoita...! ;) Maskeerauskoulu Makerin meikkaajaopiskelijat olivat mukana tekemässä huulimeikkejä Lancômen Rouge In Love -punilla.
Elle ja Sokos järkkäsivät Beauty Awards -tapahtuman, jossa piipahdin vieraana. Keltainen jakku toi passelia piristystä kevättalveen. Tukka oli vitivalkoinen, kiitos monen tunnin vaalennusoperaation. Kevään aikana hiuksiston väri vaihteli valkoisesta roosan ja pinkin kautta mansikanpunaiseen mielentilasta riippuen...Huippista alettiin vääntämään oikein tosissaan maaliskuun alussa. Aloitin hommat ohjelman tehtäväkoordinaattorina jo tammikuun lopulla, mutta kevättä kohti tahti tietenkin tiivistyi. Tällaisia supersalaisia ideoita, ajatuksia ja hullutuksia alkoi ilmestyä aivomyrskyseinälle kun pidettiin koko suunnittelubrunssia meidän olohuoneessa ohjelman sisältötiimin kanssa.
Ja niinhän se vaan on, että 12 jaksoa tuli tehtyä. Tuosta se kaikki lähti..........! :D

Loppukevät menikin iloisen 120-prosenttisesti Huippistiimissä. Suurimman osan ajasta pyörin kameran takana suunnittellen & organisoiden kilapailijoille opetus- haaste ja kuvaustehtäviä. Parissa jaksossa tulen vilahtamaan myös ruudussa... Vinkkaan sitten kun on ajankohtaista! :)

UUSI KAUSI ALKAA PYÖRIÄ NELOSELLA MAANANTAINA 3.9.


Tein kesällä ainoastaan kolmet kuvaukset: Sunsilk-advertorialin Trendiin, sen voi käydä kurkkaamassaNYT lehtikiskalla. Kannattaa ehdottomasti äänestää myös omaa Sunsilk-hiusmallisuosikkia Trendin Facebookissa!

Toinen kuvaus oli Sokoksen elokuun kauneuskuvaston kansimeikki + pari meikkivideota. Tässä niistä toinen, aiheena kissamainen silmänrajaus.Kuvia löytyy täältä, eli Sokoksen digikuvastosta kuvia.
Täällä voi äänestää omaa suosikkia neljästä syksyn meikkityylistä, joita oli itseni lisäksi toteuttamassa Max Factorin Piia Hiltunen ja Lancômen Sara Murto. Diorin syysmeikin loihti The One And Only Raili Hulkkonen.
Kolmas kuvaus liittyi omaan sivellinsarjaani: kuvailtiin opetuskuvia loppusyksystä julkaistavien uusien Cailap by Mariela Sarkima-sivellinten pakkauksiin! Paljastan ensi kuussa, mitä kaikkea ihanaa onkaan luvassa. Olen nimittäin todenteolla mittaillut, trimmaillut ja sämpläillyt erilaisia nylonkarvoja, varsia ja holkkeja, jotta saisin  kehiteltyä mahdollisimman helppoja ja monikäyttöisiä meikkailuvälineitä naisten iloksi!Sitten olikin vuorossa sitä kauan kaivattua lomailua.... Tällä kertaa seilailin Välimeren aalloilla.

Viime viikolla palasin vihdoin täysin palkein töiden pariin. Monenmoista on taas luvassa tälle syksylle! Tällä hetkellä päälimmäisenä mielessä on työhuoneen remontti. Vuokrasimme työparini, eli rakkaan Oskari-aviomieheni kanssa Helsingin Punavuoresta pienen söpön työtilan, jonka uumenissa alkaa mm. Hair Bible -hiuskirjan kasaaminen. Kirjaa on tekemässä Oskarin lisäksi joukko ihania ihmisiä, joten syksyllä 2013 julkaistavasta "tukkaraamatusta" tulee taatusti upea!
Työhuone on tällä hetkellä totaaliräjähdys, sillä edellinen vuokralainen oli jostain syystä tykännyt liimata kaiken mahdollisen pintohin kiinni. Tänään ollaan mm. yritetty liottaa mattoliimaa portaista ja seinistä. Eilen kyytiä saivat katonrajaa koristaneet, ah, niin kauniit styroksiset kohokuviolistat. Ehkäpä remontoinnin ihanuus ansaitsee jonain päivänä oman avautumispostauksensa! ;) Hieno siitä tulee joka tapauksessa. Laitan sitten kuvia kun on valmista!


Että semmoista kuuluu tähän hetkeen!

No comments:

Post a Comment