Life in beauty, beauty of life.


8.10.12

Café Burdet ♥ Outsa Pop Trashion goes Huippis

Huippumallikokelaat ja Outi Pyy Trash Couture-luomuksissaan.
Aikamoinen jakso tänään, mitäs sanotte! Tämä vitoskauden puolenvälin jakso on monestakin syystä yksi henkilökohtaisista suosikeistani. Ensinnäkin sain kasattua huikean porukan mukaan jaksoon tehtäviä toteuttamaan: Anneli Kanninen, Suomen ehdottomasti älyttömin vougaaja laittoi tytöt irrottelemaan ja esittämään todellisisa SuperMalleja tanssin keinoin. Olen itse käynyt voguing-tunneilla ja niistä inspiroituneena ajattelin, että muutamat fiercet moovsit voisivat tehdä Huipparikokelaiden vartalonkäytölle erittäin hyvää. Voguingin vahva linkittyminen muotikulttuuriin sopi myös täydellisesti pohjutukseksi jakson haaste- ja viikkokuvaustehtäville...
Tanssitunnin jälkeen mallikokelaat pääsivät vielä kuvaamaan oman musavideon Annelin oppeja hyödyntäen. Täytyypä käydä kurkkaamassa tekele Nelosen netissä, en nimittäin ole vielä nähnyt millaista voguing-taidetta tytöt saivat aikaan! :) Anne-posti ilmoitteli enteilevästi kahteen mielenkiintoiseen sanaan tutustumisesta: Café Burdet [kafe burdee] ja Haute Couture [ot kytyyr]
Nämä kaksi mongertavaa sanaa tulisivat olemaan tärkeässä roolissa seuraavan päivän haastetehtävässä.

Tiukat ilmeet tehtävänannossa haastehtävän tapahtumapaikalla.

Haasteena oli espanjalaisen gourmet-kahvimerkki Café Burdet'n esittelytapahtuma Helsingin keskustassa, Kolmen sepän patsaalla. Veljeni tuo kyseistä kahvimerkkiä maahan, ja sain hänet innostumaan ottamaan Huippiskokelaat mukaan tapahtumaan. Kermana kakun päälle saimme Trash Couture-kuningattaren, Trashionista-Outi Pyyn auttamaan kilpailijoiden stailauksessa ja lookien kasaamisessa. Meikit ja kampaukset suunnittelin minä, apukäsinä toimivat Maker Academy -meikkikoulun viime kevään oppilaat.

Makerin oppilaat Mari Karjalainen ja Kata Niemi puuhaavat Vilman kuparisen kuontalon kimpussa,
 Anne Flink ja minä kiinnittelemme sulkia Polinan hiuspehkoon! :)

Leikeltyjen paljetinapalasten liimailua Vilman nassuun. Tarkoituksena oli luoda 
"rikkinäinen peili"-efekti Tim Burton -henkeen. Mielestäni onnistui nappiin.


Katriina Iivonen oli vastuussa promotyttöjen kaunistamisesta. Lookin jujuna oli raikas, 
hehkuva meikki yhdistettynä pirtsakkaan yläponnariin.
Kokoonnuimme koko tiimin voimin aamuvarhaisella Maker Academyn tiloihin Helsingin ydinkeskustaan. Outi raahautui paikalle aikamoisen Ikea-kassiläjän kanssa ja itsellänikin oli hyvä arsenaali koruja, kenkiä ja asusteita. Niistä alettiin sitten kasaamaan tyttöjen tyylejä...

Annikan Acid Arizona -asusteet. 
Tytöt jaettiin kahteen ryhmään: "Poseeraajat" ja "Promotytöt". Ensimmäiseen ryhmään kuuluivat neljä edellisen päivän voguing-battlessa parhaiten pärjännyttä, eli Annika, Meri, Vilma ja Polina. Olin suunnitellut heille näyttävät lookit yhdessä Outin kanssa. Muut kolme, eli Sanna, Matleena ja Vilma saivat toimia Café Burdet-tapahtumassa flyereiden jakajina ja houkutella tapahtumapaikalle mahdollisimman paljon ihmisiä maistamaan kahvia ja tutustumaan kahviperheen Especialísimo-makuun.

Sisko ja sen veli & Trashionista-Outi antamassa tehtävää.

Siitä flaikkua jakoon, ohjaaja-Harri seuraa taustalla touhua silmä tarkkana.


Outi fiksaa Merin piikkarit paikalleen ennen haastetehtävän aloittamista.
Poseeraajat herättivät ansaittua huomiota kävellessään Helsingin keskustassa parhaimpaan ostosaikaan keväisenä lauantai-iltapäivänä. Promotytöt suorittivat samalla omaa, hyvin toisen tyyppistä tehtäväänsä.

Huippiskokelaat oman elämänsä catwalkilla Aleksanterinkadulla. Onneksi ei tullut ratikkaa....!

Huomiota herätettiin ja turisteille poseerattiin, KYLLÄ!
Voguingista inspiraationsa saanutta poseerausta nähtiin myös kahvitusteltan eteen rakennetuilla lavoilla. Ja kylläpä Huippistytöt keräsivätkin ihmisiä kahvia maistamaan. (....ja kuvia ottamaan ja leukoja loksauttelemaan!)

GO GIRLS!!!
Tässä vähän "purkua" tyttöjen meikki- ja hiustyyleistä:

Poseeraajat ja promotytöt vetivät kaikki koko päivän 120 lasissa!



Annikan Acid Arizona:

Annika kantoi älyttömän upeasti tämän tyylin. Niin upeasti, että mennä pamautti 
koko haasteen voittajaksi! :)
¨
Polinan Shanghai Baby:
Polina oli aika selkeä valinta tähän lookiin...

Merin All Spikes:

Ponnari jätettiin pois, koska Merillä oli lyhyt tukka. Lookit oli nimittäin suunniteltu
ennen tietoa voguing-battlen voittajista...
Vilman Leather Love:
Luomelle liimattavat timantit vaihdettiin paljetinpalasiin, jotta saatiin aikaan 
kunnon särkynyt peili-efekti.

Että semmosta! :)

3 comments:

 1. Sori vaan huippistytöt mutta nyt mariela sun taakse kammattu tukka vei mun sydämen!! Okei on noi tytsytkin ihan cooleja ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih! Ja nyt se tukka on sit vaihteeksi tumma ja eteenpäin vedetty...! Mitäs tykkäsit ripsareista poskilla haastatteluissa? Että pitkä päivä-kö?! ;) Musut sinne!!!

   Delete
 2. Että mä tykkään näistä tän jakson lookeista. Varsinkin Annikan. :) Ja myöski Polinan ja Annikan tekoripset... Ihanat! :))

  Olisi muuten mukavaa jos klikkailisit itsesi minun blogiin:
  http://pieceofbeauty-kiidu.blogspot.fi/

  ReplyDelete