Life in beauty, beauty of life.


13.6.16

BACK ONLINE

Täällä ollaan taas, piiiiiiiitkästä aikaa!!! On ollut ikävä kirjoittamista. Viime vuodet ovat menneet töiden lisäksi Laihisraivarit-blogin päivityksen ja henkilökohtaisten isojen muutosten merkeissä. Raivarit on nyt raivottu, ja tuo blogi saa jäädä blogosfääriin uinumaan Ruususen unta. Kannattaa käydä lukemassa millainen matka mulla on ollut kehoni ja mieleni kanssa viimeiset pari vuotta (...ja koko elämäni ajan sitä ennen), mutta nyt on aika siirtyä eteenpäin dokumentoiden omaa elämänmenoani uudistuneista lähtökohdista tänne. Siispä tervetuloa kyytiin! :)


Esittelen itseni heti tähän alkuun. Olen Mariela Sarkima, ensi viikolla 37 vuotta täyttävä kauneustuottaja Helsingistä. Teen varsin monipuolisesti töitä muodin ja kauneuden parissa. Takanani on 17 vuoden ura meikkaaja-kampaajana, kouluttajana ja luennoitsijana. Tuosta oikeasta sivupalkista pääsette kurkkimaan tekeleitäni ja tätä blogia selaamalla löytyy paljon hauskoja tarinoita. Olen henkeen ja vereen KAUNEUSASIANAINEN, Pensselitädiksikin kutsuttu.

Olen esteetikko, tykkään inspiroida ja inspiroitua. Olen pyörittänyt omaa yritystäni 13 vuoden ajan ja nykyään pystyn ilokseni työllistämään itseni lisäksi myös muita. Tiimini vakkarijäseniä ovat:

- rakas ex-aviomieheni ja paras ystäväni Oskari Sarkima, jonka käsialaa on mm. Make Up- ja Hair Bible-kirjojeni ulkoasut, niiden viralliset nettisivut ja aika iso osa kuvista joita tuotan
- videokuvaaja/editoija Silja Minkkinen, joka polkee parhaillaan Euroopan halki dokumentoiden matkaansa Pelagon ja Partioaitan blogeissa
- entinen meikkioppilaani, nykyinen huippumeikkitaituri, oikea käteni, tukeni ja turvani kuvauksissa, Eevis Liedes
- parhaillaan uunituoreen esikoispoikansa kanssa mammalomaileva rakas ystäväni hiustaituri Hanna Ruusunen

Muitakin osaajia on onneksi puhelimen pikavalinnassa, sillä en mitenkään pystyisi tuottamaan ja toteuttamaan kaikkia näitä hulluja ideoitani yksin. Tiimissä on voimaa!!!


Rakastan estetiikan lisäksi musiikkia, tanssia, ruokaa, matkustamista, lukemista, kirjoittamista, hyviä keskusteluja, ihmisten tarkkailua ja itsetutkiskelua. Onnekseni pääsen ammatissani hyödyntämään kaikkia rakastamiani elämän osa-alueita. Koska ammattini on myös intohimoni, kaikki edellä listaamani asiat näkyvät ja tuntuvat elämässäni läpi linjan, arjessa ja vapaalla, every day all day. :) Olen muutaman vuoden ajan perehtynyt Kundaliinijoogaan ja parhaillaan sukellan entistä syvemmälle sen viisauteen ja samalla itseeni opisekelemalla Kundaliinijoogaopettajaksi. Ammattiani en ole vaihtamassa, mutta tutkailen hienosyisempiä kerroksiani, jotta voin elää ja vaikuttaa tässä yhteiskunnassa mahdollisimman monitasoisesti. Samaa teen myös tanssin avulla, house,- baletti- ja shaktitanssi ovat lähellä sydäntäni. Musiikki ja kirjoittaminen tukevat myös tätä, siksipä siis bloggaaminen ja Spotify Premium! ;)En lupaa päivittäisiä postauksia, mutta aina kun on jotain sanottavaa tai kerrottavaa, voitte olla varmoja, että avaudun! Mahtavaa, että olet matkassa mukana, jätä kommentti, jos tuntuu siltä!6 comments:

 1. Moiiii, mukana tullaan :) Oot miun idoli <3

  ReplyDelete
 2. Ihanaa - emme malta odottaa postauksia kauneusgurultamme :)

  Betina & Tintti / STELLAR

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uuh, guru oikein...! ;) Terkkuja tähtitytöille!!!

   Delete
 3. Mahtavuutta :) kyllä onkin jo odotettu koska kirjoittelu kärpänen sinua taas puraisee!Olet niin innostava ja juttujasi lukee niin mielellään <3

  ReplyDelete