Life in beauty, beauty of life.


15.6.16

PERHOSLAAKSO MUUTTI VATSANPOHJAAN

Lähden ensi viikon keskiviikkoiltana kuuden viikon reissuun, suuntana Bali ja Australia. Luovun kämpästäni jo huomenna, eli tarttis vissiin pakata! Ajattelin eilen, että on järkevää pakata ensin matkalaukku, vasta sen jälkeen kasata koti kesäasukkaita varten. Etten sitten vahingossa tule vieneeksi kellariin jotain, mitä olisinkin tarvinnut matkalla... Kaivoin siis matkalaukut esiin ja aloitin vaatteiden lajittelun lattialle. Siinä se sitten iski, minipaniikki nimittäin! Vanha tuttu ilmiö, vatsan pohjaan hiipii kummallinen ellottava olo, jalat ja kädet muuttuvat toimintakyvyttömiksi ja päässä alkaa soida mantra "Ai saakeli, ai saakeli, ai saakeli...!" Siinä ei auta muuta kuin istua hetkeksi alas, hengittää sisään, puhallella kunnolla ulos pari kertaa, ja ruveta ryhtymään. Hittoaks tässä, MUTTA SILTI!!! Hötkyily ja hätiköinti meinaavat pyrkiä koko ajan pintaan.


Sain eilen läjättyä tuohon lattialle vaatteet, kengät ja oikeastaan kaiken muun matkaan lähtevän, paitsi kirjat. Siinä tuleekin vastaan haaste, mukaan on nimittäin näillä näkymin lähdössä aikamoinen kirjasto. Avaan tätä reissuani paremmin omassa postauksessaan, mutta lomailun lisäksi luvassa on opiskelua, kirjoittamista ja tutkimustyötä. Ei siis mitään tieteellistä, vaan kaikenmoisiin tulevaisuuden kuvioihini liittyvää taustoitusta! Joka tapauksessa mukaan on lähdössä kilokaupalla kannettavaa.


No niin, nytkin pitäisi pakata, mutta tässä mä vaan bloggailen! :D Onneksi rakkaat ystäväni Tyttis ja Eevis tulevat aamupäivällä tehotyttöilemään kämpän kasaan mun kanssa. Sitten olisi vielä aika paljon duunijuttuja ennen kuin huomenna iltapäivällä sitten luovutan avaimet ja suljen oven perässäni. Aaaaarggggh, perhoset tuli taas................!!!


No niin, nyt keskityn. Wake Up Happy-soittari pauhaa Spottarista, kahvi tuoksuu ja raikas kesäaamu tulvii sisään ikkunoista. ALL GOOD. 

2 comments:

  1. Ootan innolla kuvia ja fiiliksiä reissulta, koska oon ite lähössä lokakuussa Ausseihin. Tosin ainakin 6 kuukaudeksi, mielellään pitemmäksi aikaa :) Hauskaa reissua! On muuten kiva lukea taas sun juttuja <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heippa merityttö, kiva kun olet kuulolla! Innolla odotan itsekin loppukuun Melbournen viikkoa, en meinaan ole koskaan käynyt Ausseissa! Ihanaa kesää sinne. :)

      Delete