Life in beauty, beauty of life.


13.6.16

KYLLÄHÄN NAINEN AINA YHDEN UUDEN KASSIN TARTTEE...

Pyöräilin tänään kotiin Soturitreeneistä, ja sain Espalla päähänpiston mennä piipahtamaan Annikki Karvisen liikkeessä. Nii-in, just siellä! ;) Olen muutaman kerran mennyt liikkeen ohi ja ihaillut näyteikkunassa olleita kaftaaneita ja kauhtanoita. Siellä myydään Karvisen lisäksi mm. Issey Miyaken Pleats Pleasea ja supersöpöjä saman suunnittelijan Bao Bao-laukkuja. Sisään siis.

Hiplailin aikani hepeneitä, kunnes silmäni osuivat tähän valkoiseen ihanuuteen.


Totesin samalta seisomalta, että olen ollut reipas, aloittanut uuden upean vaiheen elämässäni ja muutenkin tarvitsen ensi viikolla starttaavaan kuuden viikon kesäseikkailuun uuden kätevyyslaukun (...vai tarvitsenko sittenkään...?) Joka tapauksessa laukku lähti mukaan! Se on ihana, täydellinen. Sisään mahtuu juuri passelisti lompsa, puhelin, huulipuna, pieni muistikirja ja kynä, parfait! Tässä supersöpö muutamasta eri kuvakulmasta.

TÄÄLTÄ löytyy tämän kesän laukkukatalogi, ihania mun mielestä kaikki! Joku näissä miellyttää kovasti silmääni. Tosin sen verran spessu on tuo muovipalasista tehty pinta, että eiköhän yksi tällainen riitä. Laitan huomenna Instaan kuvan laukusta in action jonkun siihen sopivan asun kanssa. Mikähän toimisi...?

Gunatt!
No comments:

Post a Comment