Life in beauty, beauty of life.


14.5.13

Haluatko malliksi uuteen kirjaani...?!

Tämä blogi on ollut koko talven ja kevään talviunilla ja valitettavasti unet tulevat jatkumaan yhä edelleen... Kaikenlaista uutta kivaa on pian tulossa, mutta pidän teitä jännityksessä vielä tovin! ;)
Tällä hetkellä keskityn täysin palkein seuraavan kirjani, eli Hair Bible'n työstämiseen. Käsikirjoitus alkaa olla kasassa ja aikataulu naputeltuna kalenteriin. Itseasiassa ensimmäinen kuvakin on jo kuvattu...

Aviomieheni Oskari on kirjani AD ja yksi kuvaajista! Tutkailussa kirjan ensimmäinen kuva, joka kuvattiin kevättalven hiipuvilla hangilla Helsingin Uunisaaressa. 
 Mutta pian kuvataan lisää ja PALJON!  Kirjan varsinainen kuvausrupeama nimittäin alkaa kesäkuussa ja jatkuu aina tuonne loppuvuoteen saakka. Valmista lopputulosta pääsette ihailemaan ensi keväänä. Melko jännittävää! :)
Nyt sitten olisi tarvetta malleille. Ei niinkään huippu-sellaisille, vaan nimenomaan eri ikäisille ja näköisille ihan tavallisille tytöille ja naisille.

Kuvassa poseeraavan Lotan äiti toi tyttärensä koekuvattavaksi, ja päätyi lopulta myös itse Make Up Bible'n sivuille! Todettiin nimittäin Mikon kanssa, että niin upea mamá täytyy ehdottomasti saada kuvata kirjaan! :) 


Make Up Bible -kirjaani koekuvattiin lähes 100 kaunotarta kesällä 2010. Tuolloin casting-päivä pidettiin Mikko Rasilan studiolla. Halusin kirjaani mahdollisimman laajan kattauksen eri ikäisiä kaunottaria, ja lopulta meikkikirjan sivuille päätyikin 56 upeaa daamia.
Haastavinta tulee tälläkin kertaa olemaan lopullisten mallivalintojen tekeminen! Meikin suhteen tilanne oli vähän helpompi, sillä pystyin toteuttamaan samoille kasvoille useamman meikkityylin. Nyt täytyy miettiä hiuestenleikkaukset, värjäykset, muotoilut ja kampaukset todella tarkasti. Haluan nimittäin näyttää paljon esimerkkejä erilaisista vaihtoehdoista hiusten laittamiseen. Tähän tarvitaan tietenkin paljon "mallipäitä"! Joillekin malleille tulen tekemään täydellisiä hiusten muodonmuutoksia väristä leikkaukseen ja muotoiluun, toiset pääsevät poseeraamaan erilaisissa kampauksissa sekä tyylikkäissä muotikuvissa.

Mikon kanssa valitsemassa malleja Make Up Bible'n sivuille kesällä 2010.
Tällä kertaa toteutan malli-castingin yhteistyössä Olivia-lehden kanssa. Keskiviikkona 29.5. Helsingin Apollo Clubilla juhlitaan Olivian nimppareita.  HAIR BIBLE -KOEKUVAUS  pidetään nimppareiden etkoilla, Apollo Café'ssa (kauppakeskus Forum) klo 14-18. 
Tule  paikalle omana itsenäsi, mielellään luonnollisessa meikissä ja kampauksessa. Otan mukaan oman Beauty Team -kauneuspartioni, joka varmistaa, että kaikki koekuvattavat näyttävät kameran edessä säteileviltä! Etkoilla pidetään hauskaa ja nautitaan Mikko Rasilan salamavalon räiskeestä. Apollo Café'ssa samaan aikaan myös Designer Outlet -ostoalue, jossa suomalaiset suunnittelijat myyvät edulliseen hintaan viime kauden mallistojaan, mallikappaleita, jne.Tule paikanpäälle hyvissä ajoin! 
 Etkoille ei ole ikärajaa, eikä sisäänpääsymaksua.  
Jos olet aina haaveillut päivästä mallina, nyt on tilaisuutesi päästä koekuvattavaksi. 
(Ota myös ystävä, äiti, kummitäti, tai naapurin tyylikäs mumsa mukaan!!! :D)

Iltatapahtuma (K-18) alkaa klo 18.00. Sisäänpääsymaksu 6€, lipun voit ostaa etukäteen TÄÄLTÄ.
Lipun hinta sisältää narikkamaksun ja tervetulojuoman! 300 ensimmäistä saa lisäksi upean tuotekassin! Pidän illalla myös trendiluennon ja demoan muutaman hauskan kauneuskikan kesää ajatellen, kannattaa siis ehdottomasti jäädä koekuvauksen jälkeen myös iltatilaisuuteen. Yllätysesiintyjä on vielä supersalainen, mutta pikkulinnut ovat visertäneet, että............. Hah, enpäs paljastakaan vielä!!! :D

Tällä videolla hieman tunteita & tunnelmia edellisen kirjan kuvauksista. En malta odottaa, että päästään taas hommiin!!!


Make Up Bible in the making from mariela sarkima on Vimeo.

 Toivottavasti nähdään Hair Bible -castingissa keskviikkona 29.5. 
WebRep
currentVote
noRating
noWeight

29 comments:

 1. Ai että! Kuulostaa kyllä kivalle. Saa nähdä pääsenkö piipahtamaan, saatan olla juuri 29. päivä tulossa Helsinkiin, mutten tiedä viitsisikö raahata painavaa matkalaukkua mukana montaa tuntia (ja olla kaikkien tiellä..) :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laukku Rautatientorille säilöön, ja sekaan vaan!!! :)

   Delete
  2. Sait ylipuhuttua! Ja nyt jänskättää... :)

   Delete
 2. Saako siis koekuvauksiin tulla vaikka onkin alaikäinen? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Saa tulla. Make Up Bible'n nuorin malli oli 14-vuotias, eli pidetään tuota samaa alaikärajaa nytkin. :)

   Delete
 3. Ihana olis jos kuvauksia olis muuallakin päin suomea, että pääsis itsekin mukaan..

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sanopa muuta... Olisi mahtava tehdä oikein kunnon casting-kiertue, mutta valitettavasti budjetti ei anna periksi niin laajamittaiselle mallihaulle. :( Tästä syystä joudutaan toteuttamaan tämä koekuvaustilaisuus + muutenkin suurin osa kirjan kuvauksista pääkaupunkiseudulla.

   Delete
 4. Huh, tekisi niin mieli tulla, mutta kun olen hieman ujo.. apuaa :D

  Otetaanko alaikäisiä mukaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tule ihmeessä!!! Mikko, Mikon kamera, saatika minä tai kukaan muukaan kirjatiimiläinen ei taatusti pure! :D Hauskaa tulee olemaan, usko pois. Ja sitäpaitsi tässä on mainio tilaisuus vähän haastaa omaa ujo-minäänsä! ;) Toivottavasti nähdään koekuvauksissa!!!

   Delete
 5. Heisan. Voinko unohtaa koko jutun, koska mulla on 50cm lettihiustenpidennykset? Eikös niistä saisi kuitenkin aika mukavan kampauksen? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tule ihmeessä käymään näytillä. Kaikkia kirjaan tulevia kuvia ei ole vielä kiveen kirjoitettu, joten ei voi tietää, vaikka yksi sellainen tulisi lettihiustenpidennyksistäkin! :)

   Delete
 6. Heissan, onko mitään mahdollisuutta vaikuttaa siihen, värjätäänkö hiuksia? Koska olis tosi kiva päästä koekuvausiin, mutta en haluaisi, että hiuksiani värjätään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka Anna!
   Kyllä vaan. Kaikki koekuvattavat täyttävät kaavakkeen, jossa kysytään yhteystietojen lisäksi mitä kaikkea hiuksille saa tehdä! Eli tule ihmeessä, ei välttämättä tarvitse edes värjätä tai leikata, jos hiukset ja kasvot sopivat esim. johonkin visioimaani kampaus- tai muotikuvaan. :)

   Delete
 7. Kuulostaa hauskalta! Jos en olisi töissä, tulisin kokeilemaan onneani :)

  ReplyDelete
 8. Mietin, että pitäisikö tulla paikalle hyvin pyöristyneen vatsan kanssa ja kokeilla onneani, josko raskaana olevaa tarvittaisiin ;) :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tervetuloa molemmille, pyöristyneet vatsat otetaan mielellään koekuvattavaksi! ;)

   Delete
 9. Voi voi kun täältä perähikijältä saisi laittaa, vaikka yhden valokuvan ja sähköpostin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käy kurkkaamassa blogiani :)

   Delete
  2. Moikka Sirpa!

   Jos haluat, voit laittaa kasvokuvat meilillä: mariela@marielasarkima.com
   (yksi edestä otettu, hiukset auki, toinen sivusta otettu, hiukset korvan takana)

   Delete
  3. Hieno uusi liukuvärjäys + jatkot! ;)

   Delete
 10. Noinkohan kohta nelikymppinen uskaltaa mukaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa Hanna!

   EHDOTTOMASTI!!! Kaipaan malleiksi myös aikuisia naisia. Ihanaa, jos tulet. :)

   Delete
  2. Kiitos Mariela, oli kivaa olla kerrankin kuvattavana

   Delete
 11. Miten tämä nyt meni, tehdäänkö hiukset ja kuvaukset tuolloin keskiviikkona, vai valitaanko mallit vain silloin?

  ReplyDelete
 12. Do I need to be there from 14:00 to 18:00, or is it shorter time? What if I come at 14:00?How much time is needed? :-)

  ReplyDelete
 13. Hei! Hyväksytäänköhän minua mukaan kuvauksiin, vaikka olen (valitettavasti) vielä fyysisesti miespuolinen? Sukupuolenkorjausprosessi on vielä edessäpäin. Olisi niin mahtavaa päästä mukaan ;_;!

  ReplyDelete
 14. Ää, miks pitää asua täällä korvessa ja eilen ois päässyt Hesaan, mut ei tietenkään tänään. Mä niin haluisin kokeilla kuvattavana oloa.

  ReplyDelete
 15. Hei kaikille kommentoineille!
  Kiitos teille, jotka kävitte koekuvattavana. Mallit on nyt valittu, ja kaikki ovat saaneet sähköpostiin infomeiliä valinnoista! Muistathan kurkata roskapostilaatikkoon, osalla meili on nimittäin mennyt sinne. Mikäli kävit koekuvattavana, etkä ole saanut minulta sähköpostia, huutele tänne päin: info@marielasarkima.com! :)
  Kaunista kesää, osan teistä näen Hair Bible -kuvauksissa, osan toivottavasti seuraavissa seikkailuissa!

  ReplyDelete