Life in beauty, beauty of life.


27.2.12

Kevätkeiju Anne Kukkohovi

anne_oscarit
Mekko, koru + kengät-kuva Jari Laaksonen, näytöskuva via style.com
Viime yönä jaettiin Oscarit ja tapahtumaa seurattiin tietenkin silmä kovana ympäri maailman. Suomen "viralliset valvojaiset" järjesti Nelonen. Sudioisäntänä ja hostina toimi Jarkko Valtee, vierainaan vaatturi/ action hero Arman Alizad, Pupulandia-blogin Jenni Rotonen ja Suomen huippumalli haussa-ohjelman juontaja Anne Kukkohovi. Yömyöhään Oscar-gaalaa ja ennen kaikkea gaalavieraiden tyylejä ruotineet muodin ammattilaiset luottivat mustaan. Anne oli ainoana poikkeuksena valinnut ylleen Louis Vuittonin raikkaan valkoisen mekon. Ikävä kyllä tuo ihanuus ei päässyt oikeuksiinsa korkean studiopöydän takaa, mutta LV s/s 2012-näytöskuvasta ja Annen veljen, Jari Laaksosen nappaamasta otoksesta käy kyllä ilmi mekon ihanuus. Unelma!
Myös Annen raikas meikki korosti antamaani kevätkeiju-statusta. Luomilla hehkui pehmeää lilaa ja rosaa, ja jolleivät silmäni vallan valehtele, ripsirajassa oli mustan eyelinerin lisäksi ohut kimaltava rajaus. Annen huulet oli punattu "tahratusti", eli utuisesti ilman selkeää rajausta. Huulipunan karkkiroosa sävy toistui kynsilakassa. Kiinnitin kuitenkin erityisesti huomioni madamen terveyttä hehkuvaan ihoon! Liekö syynä supersmoothiet, joita Anne innokkaasti värkkäilee (ja jakaa reseptejään Ellen netissä!), vai täydellinen meikkipohja... Täytyypä kysäistä millä meikkivoiteella eilisillan hehkuiho oli taiottu. Olen meikannut Annea itse useaan otteeseen ja jaamme yhteisen mielipiteen siitä, ettei iho saisi koskaan olla liian paklatun ja puuterisen näköinen.
Laitan myöhemmin tänään omia ajatuksiani Oscar-gaalan upeimmista leideistä, mutta nyt kohti Helsingin Sokosta ja Kutsu kauneuteen-tapahtuman avauspäivää Lancômen kanssa.

Tulkaa moikkaamaan jos olette keskustassa liikkeellä! :)


No comments:

Post a Comment