Life in beauty, beauty of life.


19.2.12

Heidi avasi karkkikaupan

candy_shop
Vihdoinkin! Cosmopolitanin entinen kauneustoimittaja, Heidi Valtonen on avannut Candy Shop -kosmetiikkaverkkokaupan ovet. Olen lähiaikoina törmännyt Heidiin useaan otteeseen eri tilaisuuksissa ja saanut tilaisuuden udella brändeistä, joita karkkikaupasta löytyy.
Ja voi mitä herkkuja: Butter London-kynsilakat, Jemma Kidd-meikit, orgaaniset Pai-ihonhoitotuotteet ja oma hlökohtainen suosikkini: Percy & Reed -hiustenhoito- ja muotoilusarja.

Nämä kaikki ovat todellisia aarteita, joita on tätä ennen voinut tilata ainoastaan netistä tai raahata kassikaupalla ulkomaanreissuilta. Heidi on itse asunut aikanaan Lontoossa, joten nämä neljä englannin ihanuutta ovat tietenkin erinomainen ovenavaus verkkokaupalle. Tuotevalikoima kuulemma kasvaa pikkuhiljaa ja ainakin Butter-kynsilakat levittäytyvät verkkokaupan lisäksi pikku putiikkeihin ja Helsingin Stockmannille! Jossain vaiheessa Candy Shop avaa Helsinkiin myös Showroom-myymälän, jonne kaikki kosmetiikkafanit toivotetaan tervetulleiksi ostoksille. Minä menen ainakin. Mutta ensin teen tilauksen verkkokaupasta!

Olen tosi iloinen, että juuri Heidi on päättänyt ottaa tämän Leap of Faith'n ja hypännyt kauneustoimittajan tuolilta yrittäjän arkeen. Onneksi Heidi jatkaa bloggaamista, eli neidon inspiroivaa tarinointia voi edelleen seurata Candy Shop -blogista.

No comments:

Post a Comment