Life in beauty, beauty of life.


19.2.12

Keltaista kiitos

neon
Neon Yellow Moodboard Feb 2012

Vielä näyttää sitkeästi talviselta. Itseasiassa alkava viikko taitaa olla ainakin Etelä-suomalaisille The Virallinen Talviviikko, on meinaan koululaisten hiihtoloma! (tai miksi sitä nykyään kutsutaankaan...) Joka tapauksessa mieli kaipailee jo kevääseen ja siihen ainakin itselläni auttavat kirkkaat värit! Vuosi sitten teemaväreinä toimivat koralli ja turkoosi. Taisinpa muuten hamstrata noita samoja värejä myös lopputalvesta 2010. Tänä vuonna olen palannut keltaiseen. Edelliset keltaiset kaudet olivat näihin aikoihin vuosina 2009 ja 2007. Talven 2008 kirkkainta väriä en muista...
Olen tehnyt analyysiä tästä "Nyt äkkiä jotain värikästä päälle!"-ilmiöstä, joka tosiaan tapahtuu ainakin omalla kohdallani joka vuosi juuri näihin aikoihin, helmikuun puolenvälin kieppeillä. Lehdet ja blogit ovat tietenkin tulvillaan tulevan kevään + kesän väriloistoa ja meikkifirmat ovat lanseeranneet omat herkulliset kevätmeikkikokoelmansa. Myös valon määrä on selkeästi lisääntynyt ja kaamos tuntuu selätetyltä. Talviauringon säteet lämmittävät jo ihan kunnolla ja talitintit laulavat pariutumisliverryksiään pienten keuhkojensa kyllyydestä. Toisinsanoen kevätsyötettä tulee joka tuutista! Näihin aikoihin alkaa myös ensi syys/talvikauden muotiviikkorumba, mikä tuntuu jotenkin ihan absurdilta alkavan kevään kynnyksellä. Tottakai on mielenkiintoista seurata mitä kaikkea muotitalot tarjoilevat ensi syksylle, mutta huomaan ainakin itse palaavani niistä kuvista, videoista ja postauksista todella mielelläni takaisin kevään väriloistoon ja raikkauteen.

KUVASSA:

Polaroid-kuva Elle Beauty Awards -tapahtumasta Helsingin Sokokselta. (Kuva via Elle.fi, Mika Pollari) Päälläni H&M:n kirkkaankeltainen jakku.
Keskellä Elle Collections -lehti, joka on todellinen herkkupakkaus muodin ystäville. Kaikki tärkeä tulevan kevään ja kesän muodista tyylikkäästi taitettuna.
(Hinta 15,90 €, Akateeminen kirjakauppa)
Leggingsit Christophet Kane for Top Shop. Ostettu edellisen keltahuuman aikaan, 2009. Odottelen ilmojen hieman lämpenevän, ovat meinaan verkkokangasta + metallipurjerenkaita ja peilipaloja.

Oikealla ylhäällä
Katri Niskasen Kayak-mekko tämän kevään mallistosta. (Hinta 169 €) Mallina ihana Anna Brandilta.
Oikealla alhaalla Christian Sirianon tylli-iltapuku. (Hinta $ 5900) Olisin ostanut heti, jos eilisessä lottoarvonnassa olisi natsannut.
Vasemmalla alhaalla Illamasquan kynsilakkasävy Rare. (Hinta £ 13,50) Tätä merkkiä ei saa ikävä kyllä Suomesta, mutta tuotteita voi tilata netistä.

Kynilakkafaneille tiedoksi:
Kannattaa katsastaa myös H&M:n ja China Glaze'n neonsävyt. Jälkimmäistä myy Kicks. Myös IsaDoralta on tulossa loppukeväästä älytön neonlakkakokoelma, jonka sävy "Bananas" tulee varmasti koristamaan monen keltafanin kynsiä!

1 comment:

  1. Keltainen ei ole henkilökohtaisesti mun väri, mutta täytyy sanoa, että sen näkeminen piristää.

    Ihanat nuo pökät! Toivottavasti ihmiset innostuvat pian hylkäämään musta-harmaan "uniformunsa".

    ReplyDelete