Life in beauty, beauty of life.


21.2.12

Gina Tricot Beauty lanseerataan 15.3.

Gina_tricot_lips
Ruotsalainen vaatefirma Gina Tricot ilmoitti tänään uusimmasta aluevaltauksestaan: kosmetiikka. Gina Tricot Beauty -tuotteet rantautuvat 73 valittuun GT-myymälään viidessä eri maassa torstaina 15.3. Meikkipussiin voi hankkia täytettä vaateostosten lomassa pahasti köyhtymättä. Tuotteiden hintahaitari on edullinen, 1,95 €-6,95 €. Kaikki tuotteet ovat parabenittomia, eikä niitä tietenkään ole testattu eläimillä! Valikoimaan tulee meikkien lisäksi meikkivälineitä sekä suihku- ja vartalonhoitotuotteita.
Gina_tricot_nails
Vielä en osaa tämän tarkempaa tietoa kertoa, jään odottelemaan testituotteita. Muutaman fiiliskuvan sain kuitenkin julkaistavaksi ja tähän omaan väri-innostukseeni nuo meikit +kynsilakat näyttävät erittäin kutsuvilta. Nähtäväksi jää minkä laatuisia meikit tulevat olemaan. Olen itse näin ammattilaisena hieman skeptinen edullisten meikkisarjojen pigmenttimäärien suhteen. Toisaalta olen myös yllättymään muutaman kerran erittäinkin positiivisesti! Omasta meikkipussistani löytyy 2 kpl H&M:n voidemaisia luomivärejä, joiden parasta ennen päiväys meni luultavasti jo useita vuosia sitten... En vaan ole raatsinut nakata aarteitani menemään, sillä en ole löytänyt yhtä täydellisiä tuotteita tilalle. Luotan siihen, että niin kauan, kuin eivät tuoksahda epäilyttävälle, uskallan käyttää omaan meikkiini.
ELI: Odotan innolla, mitä kaikkea Gina Tricot Beauty tuo tarjolle. Toivottavasti tuotevalikoimasta löytyy jotain hauskaa, uutta ja innovatiivista! Kävin muutama päivä sitten katsastamassa kyseisen vaateketjun koruvalikoimia ja täytyy sanoa, että kylläpä oli monenmoista kivaa! Olisin voinut ostaa vaikka mitä, mutta päädyin kuitenkin neonpinkkiin kaulaliinaan! (...eihän se ole edes koru, ainakaan virallisesti.) Joka tapauksessa Gina Tricot'n nopea trendeihin reagoiminen ja nämä näyttävät meikkikuvat antavat odottaa kolmen viikon kuluttua lanseerattavan kosmetiikkasarjan olevan tsekkaamisen arvoinen!

Gina_tricot_eyes

3 comments:

 1. Hei mä heitin viime keväänä roskiin vuosia jemmaamani H&M:n voidemaiset luomivärit, väreinä lila ja sinisilmälle täydellinen kupari. Ihan parhaat ja satunnaisessa käytössä, mutta ne ehtivät oikeasti olemaan kakkosmeikkipussissa 10 vuotta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, välillä on ihan hyvä käydä meikkejä läpi. Vaan noista vakkarisuosikeista on NIIIIIN vaikea luopua....

   Delete
 2. Juu, jälkeenpäin vähän harmitti...

  ReplyDelete