Life in beauty, beauty of life.


22.9.16

LUMENE RELAUNCH, KOHTA TÄRÄHTÄÄ!

Tänään se tapahtuu, Uusi Lumene lanseerataan Suomessa! Tämän uudelleenlanseerauksen mukana puhaltavat uudet, raikkaat ja todella mielenkiintoiset tuulet. Teille, jotka seuraatte mua ja Lumenea somessa tämä ei enää ole suuri uutinen, mutta vielä kerran virallisesti...

OLEN LUMENEN NORDIC BEAUTY AMBASSADOR, aka kauneuslähettiläs!
Voi että, nuo sanat kirjoittaessa rupeaa aina sydän pamppailemaan, niin innoissani ja ylpeä tästä uudesta pestistäni olen. Varsinkin tänään, kun illalla on luvassa suuren yleisön, lehdistön, bloggaajien, julkkisten ja sisäänostajien eteen astuminen täällä rakkaassa kotimaassa. 


Uudistunut Lumene ja sen myötä Kauneuslähettilään roolini esiteltiin viime viikon tiistaina New Yorkin Fashion Weekilla kansainväliselle lehdistölle ja vaikuttajille. Nyt kaikkia tietenkin kiinnostaa mitä kaikkea toimenkuvaani kuuluu... No kuulkaas aika paljon ja kaikenlaista! Pähkinänkuoressa voisin sanoa olevani kotimaisen kauneuden sanansaattaja Suomessa ja maailmalla. Olen toiminut meikkaajana yli 17 vuoden ajan, ja päässyt tänä aikana näkemään, kokemaan ja ennenkaikkea kuulemaan paljon.

5 Inch and Up-blogin Sandra Hagelstamin kanssa NYC:ssa paneelikeskustelussa.
Olen aina ollut muoti- ja kauneusfani, oikea kolttu- & kosmetiikkahamsteri! Viime vuodet olen kuitenkin keskittynyt rakkaimpaan osa-alueeseeni, teihin, oikeammin sanottuna meihin, eli kosmetiikan kuluttajiin, tavallisiin naisiin. On ihanaa olla mukana luomassa lookeja artisteille, pörhältää muotinäytösten takahuoneissa ja matkustaa muotikuvauksiin maailman ääriin. Mutta suurin rakkauteni on täällä maan pinnalla, meissä ihan tavallisissa naisissa.

Sain Sandralta parit hyvät poseerausvinkit, ja muuten mimmi on tarkka siitä, että on kuvissa linjat suorassa! ;)
Juu juu, olen kyllä vuosien saatossa oppinut poseeraamaan kuvissa edustavasti ja sutimaan nassuuni sopivan meikin, mutta koen silti olevani ihan tavallinen tyttö/nainen epävarmuuksineni ja kipukohtineni. Enkä pelkää näyttää sitä!
Olen kaksoisagentti. Kuulen jatkuvasti naisten toiveita ja haaveita kauneudenhoidon suhteen. Samalla kommunikoin kollegoideni kanssa uusista mielenkiintoisista tuotteista ja trendeistä, ja nyt sitten pääsen yhdistämään tämän kaiken.

New things cooking up...!
Olen ollut mukana uusien Lumene-meikkien tuotekehityksessä sävyjen ja trendien osalta, ja jatkossa pääsen hyödyntämään osaamistani yhdessä tuotekehitystiimin kanssa entistä enemmän. Tämä on itselleni todellinen unelmaduuni, sillä nyt pääsen todellakin vaikuttamaan. Lumenelta löytyy maailmanlaajuisestikin tunnustettua todella uniikkia kosmetiikkaosaamista ja tietämystä tuotteiden formuloinnista ja pohjoismaisten, puhtaiden raaka-aineiden hyödyntämisestä.

Tuotekehityksen tehotiimi Denise, Josefin ja Tiina.
Tuotekehityksen boss lady Tiina Isohanni on nainen, jonka työtä olen ihaillut koko urani ajan. Vielä lukiossa pohdin pyrkisinkö Teatterikorkeakouluun vai lukemaan biokemiaa Helsingin yliopistoon... Päädyin kuitenkin maskeerauskouluun! :D Nyt pääsen seuraamaan ihan vierestä kuinka innovaatioita tehdään, kun Tiina ja toinen kosmetiikan supertiedenainen, Josefin Backman sekä "The Nose"-tuoksuspesialisti Denise Belcham tekevät taikojaan meidän naisten iloksi ja onneksi.

Meikkijengi Cécile, minä ja Betina
Meikkileikkipuolellakin on ihana kansainvälinen naisten tehotiimi, johon kuuluvat mm. Cécile Shrimpton ja Betina Karvinen. Meitä on nyt kyllä sellainen naisjoukko puuhastelemassa ja kehittelemässä tuotteita, että vain taivas on rajana! :)


Toimin siis kauneuden sanansaattajana, meikkitaiteilijana, koulutan ja kerron näkemyksiäni ja kokemuksiani kosmetiikasta. Osallistun meikkilookkien suunnitteluun ja toteuttamiseen, sekä tuotan monenlaista sisältöä ja annan vinkkejä erityisesti netin puolella. Olen myös mukana erilaisissa Lumene-tapahtumissa, joten tulkaahan nykäisemään hihasta!


Todella innoissani ja ylpeä olen uudesta roolistani. Nyt vähän nipistelee masunpohjassa, illan lanseeraustilaisuuteen on enää hetki aikaa. Täällä mä istun tapahtumapaikan lattialla ja aistin jännittyneen odottavaa, rennon hilpeää tunnelmaa... Kohta hyppään korkoihin ja mekkoon, ja sitten mennään!!!

Seuratkaa mitä kaikkea täällä ja muualla tapahtuukaan Instagramissa @lumenefinland @marielasarkima ja

#finnisbeautyis #lumene #marielasarkimabeauty3 comments:

  1. Hello Mariela ja ONNEKSI OLKOON! Vaikea kuvitella parempaa lähettilästä kuin just sinä <3 Ja vielä - älkää unohtako meitä 65+, me ollaan uus 40 ;) ja meitä o paljon!

    ReplyDelete
  2. HYVÄ! Sillä just me tarvitaan hyviä neuvoja ja tuotteita, kuinka pidetään ittemme timmissä ja kauniina ja kukoistavina aina sataseen saakka - jonne me tietty kammetaan! Lumene ja Mariela auttakkoon meitä siinä :)

    ReplyDelete